Skippen die rij!

Je kent het wel. Jullie spreken met een groepje af om naar een festival te gaan. Gelukkig is iemand zo aardig om de kaartjes te kopen. Je ontvangt een betaalverzoek en de voorpret kan beginnen. Na veel heen en weer ge-app over pre-festival brunches, outfits en de line-up, is de dag dan eindelijk aangebroken! En dan, ongeveer een uur voor aanvang: de kaartjes. Wie had ze ook alweer besteld? Moeten we ze nog printen? Wie heeft er überhaupt nog een printer? Eén van jullie vindt een rits PDF-files in de mail en stuurt ze door. Jullie spreken af wie op welk kaartje naar binnen gaat: nummer 1 is voor jou, nummer 2 voor vriend A., nummer 3 voor vriend B., etc. In de (meestal lange) rij zoek je je mailtje erbij om op je mobiel de pdf te openen, te scrollen naar jouw nummer en in te zoomen op een bijna onleesbare barcode. Wat. Een. Gedoe. Toch?

Dat kan dus tegenwoordig een stuk makkelijker, weten wij bij Hullabaloo inmiddels. Hoe? Met OK. De OK-app werkt als slimme, veilige portemonnee op je mobiel. Hierin kan je heel eenvoudig tickets bewaren, maar ook bijvoorbeeld je klantenkaarten, betaalpassen en lidmaatschappen. Zo heb je altijd alles mee, overzichtelijk in één app.

Dus download de OK-app en zet je tickets voor Hullabaloo in je mobiel! Geen gedoe meer met printen en je stuurt ze eenvoudig door aan je vrienden. Tickets vanuit de OK-app geven je bovendien toegang tot de speciale fast lane, dus die lange rij kunnen jullie overslaan.  

Hoe werkt het?
Download en activeer eerst de OK-app. Na aankoop van je tickets, ontvang je een bevestigingsmail waarin aangeboden wordt om tickets in de OK-app te bewaren. Klik hierop, scan met de OK-app de QR-code en bevestig met jouw ‘OK.’ Dan vind je je tickets terug in je OK-app onder het kopje ‘tickets’. Tickets zijn vanuit de OK-app eenvoudig door te sturen naar je vrienden. Bij het doorsturen wordt er een nieuwe barcode aangemaakt, wat het systeem een stuk veiliger maakt dan bijvoorbeeld een PDF-file.
Check www.ok.app/hullabaloo voor meer info.