Last info

Get ready for some HULLA-FUN! Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover, Hullabaloo Festival 2022! Nog maar 3 dagen totdat we samen onder een heerlijk zonnetje kunnen genieten van de leukste internationale en nationale artiesten. Ga op ontdekkingstocht over het terrein en vergeet vooral de randprogrammering niet. Om te zorgen dat jullie optimaal kunnen genieten zetten we hieronder de belangrijkste informatie op een rijtje. Neem de tijd om goed voorbereid op pad te gaan en lees deze mail goed door.

Openingstijden
De deuren gaan om 12.00 uur open. We verwachten drukte, dus kom op tijd dan heb je extra lang plezier! Het festival eindigt om 00.00 uur.

Tickets
Het Hullabaloo Festival is bijna uitverkocht! Don't miss out en haal nu nog snel de allerlaatste tickets voor een onvergetelijke dag. We raden ten strengste af om tickets te kopen via andere kanalen dan de officiële website van Hullabaloo Festival. Ga fraude tegen en bied je ticket alleen aan via Ticketswap. Er zijn nog een beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Kun je jouw ticket(s) niet terugvinden in de mail, adviseren wij om ook de spam folder te controleren. Je kunt jouw ticket(s) ook opvragen via onderstaande linkje: https://consumer.paylogic.nl/tickets/

Personaliseren
De personalisatie van de tickets is gesloten. De tickets hoeven niet meer gepersonaliseerd te worden. Alle tickets worden binnen 24 uur verstuurd naar het e-mailadres van de hoofdboeker en kunnen dan ook worden gedownload. Check ook even je spam.

Groepstickets
Voor bezoekers met een groepsticket is het NIET verplicht om tegelijk met de hele groep het festivalterrein te betreden. Zorg er wel voor dat al jouw vrienden een unieke barcode kunnen scannen bij de entree. Check dit even goed. Een geldig ticket kan maar één keer worden gescand!

Geldige tickets
Alle tickets met de datum van 27 augustus 2022 OF 28 augustus 2021 zijn geldig. Tickets kwijt? Check hieronder een aantal voorbeeld tickets.

Ticket kwijt?
Ben jij jouw ticket kwijt? Dan kan je via onderstaande link de ticket opnieuw toe laten sturen door Paylogic. Deze ontvang je daarna per mail. Let op: gebruik het emailadres waarmee de tickets aangeschaft zijn. Link: https://consumer.paylogic.nl/tickets/

Ticketswap
Heb jij een ticket via Ticketswap gekocht of verkocht? Geen probleem, de koper van dit ticket krijgt via Ticketswap een nieuw ticket met zijn/haar eigen naam erop. Het oude ticket is hiermee gelijk niet meer geldig.

Kids
Hullabaloo is een all-ages festival. Begeleiding van bezoekers onder de 14 jaar door een volwassene. (18+) is verplicht. Let op: bij de ingang dient de volwassene de minderjarige te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.

Fiets
De makkelijkste manier om naar Hullabaloo Festival te komen is met de fiets. We hebben verschillende fietsenstallingen geplaatst. Het is verboden om je fiets buiten de fietsenstalling te parkeren. We hebben drie verschillende fietsenstallingen: Fietsenstalling 1: Park bij de Verzetstrijderslaan Fietsenstalling 2: Park nabij Paterswoldseweg. Fietsenstalling 3: Nabij NiHao.

Auto
Kom niet met de auto naar Hullabaloo Festival. We hebben géén parkeergelegenheid bij het terrein en er zijn veel verbouwingen gaande rondom het Stadspark, waardoor het terrein moeilijk te bereiken is met de auto. We zorgen wel voor een Kiss & Ride plek, waar je afgezet kan worden met de taxi. Deze bevindt zich bij Restaurant Ni Hao en wordt duidelijk aangegeven met borden. Als je toch wel met de auto komt raden we aan om bij een van de P+R parkeerplekken je auto te parkeren, meer informatie hierover vind je op onze website.

Trein
Het dichtstbijzijnde treinstation is Groningen Centraal. Check de websites van Arriva en NS voor de meest actuele reistijden. Houd goed in de gaten wanneer je laatste trein vertrekt.

Munten (Flowerpennies)
Hullabaloo Festival werkt met munten, flowerpennies. Bij binnenkomst kun je bij de muntenbalies munten halen voor het festival. Je kunt zowel met pin als cash betalen bij de muntenbalie.

Lockers
Er zijn normale en grote lockers aanwezig op het terrein. Deze koop je via de QR-code bij de entree en bij de lockertent. Er zijn geen lockers meer vooraf te bestellen. We hebben genoeg lockers op het terrein. Wel al online een locker aangeschaft? De code ontvang je binnen 24 uur voor opening (12.00 uur) van Hullabaloo Festival. Deze mail komt vanuit e-lockers.

Bekerregels
Hullabaloo Festival denkt aan het milieu en houdt het festivalterrein graag schoon. Daarom werken wij met bekerregels. Bij binnenkomst ontvang jij 2 bekermunten. Bij het bestellen van je eerste drankje lever je 1 bekermunt in. Bij een nieuwe bestelling lever je de beker in en ontvang je je drankje in een nieuwe beker. Even zonder beker dansen? Je kunt ook je beker inleveren bij de bar in ruil voor een bekermuntje. Raak jij je bekermuntje kwijt? Dan heb je gelukkig nog een tweede bekermunt. Raak je deze ook kwijt? Dan betaal je €1,- extra voor een nieuwe beker bij je volgende drankje. Bekermunten worden niet ingewisseld voor geld. Je kan de bekerregels ook nog even teruglezen bij de barren.

Plattegrond & Timetable
Bekijk de plattegrond en timetable en check alvast hoe jij het snelst van stage naar stage hopt zaterdag!

Malibu's Beauty Bar
Maak je zomerse festivallook compleet met Malibu! Genieten van een ijskoud Malibu drankje terwijl het glitterteam jou extra laat shinen? Laat jezelf versieren door het glitterteam of creëer een hele nieuwe look bij the hair salon. Alles is mogelijk en niets is te gek! Met wie ga jij langs 𝐌𝐀𝐋𝐈𝐁𝐔'𝐒 𝐁𝐄𝐀𝐔𝐓𝐘 𝐁𝐀𝐑? ✨🍹

Topo Chico
Haal alles uit de kast en maak de leukste foto bij de Photo Booth van Topo Chico! Click Click Clik, op de foto met je HULLA-FRIENDS. Je vindt de Topo Chico Photo Booth rechts van de entree.