Camping info

Adres camping
Het adres van de Hullabaloo camping is Campinglaan 6. Dit is op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het festivalterrein.

Openingstijden
camping De Hullabaloo camping opent haar poorten zaterdag 27 augustus om 10.00 uur ‘s ochtends. Zondag 28 augustus sluit de camping om 12.00 uur ‘s middags.

Mag ik tussendoor van het terrein af naar de camping?
Zodra je op het festivalterrein bent, is het niet meer mogelijk om even op en neer naar de camping te gaan. Hullabaloo hanteert een binnen = binnen beleid op het festivalterrein. Je entreeticket wordt 1x gescand. Zodra je buiten het festivalterrein bent, kan je niet meer naar binnen.

Wat moet ik meenemen?
Op de camping zullen jullie tentjes klaarstaan. Neem je eigen eigen matje en slaapzak mee. In de tent is een lantaarn aanwezig, dit scheelt weer batterij voor de flashlight van je telefoon.

In de nacht kan het nog wel afkoelen, dus zorg ook voor een warme trui en broek. De afmetingen van de tenten zijn als volgt:
2 persoons tent - 230 cm x 160 cm en ca. 140 cm hoogte
4 persoons tent - twee aparte slaapkamers van 230 cm x 180 cm. Er is voldoende ruimte om twee luchtbedden neer te zetten. Tussen de slaapkamers is er een centrale bagage- en leefruimte van 160 cm x 230 cm.

Route van en naar de camping
De Hullabaloo camping bevindt zich op ongeveer 10 minuten van het festivalterrein. Van en naar de camping zullen ook bordjes met pijlen hangen. Kijk voor de exacte route op Google Maps. Het festivalterrein ligt op de Concourslaan 10.

Eten en drinken
Naast al het lekkere eten en drinken op het festivalterrein, is er ook mogelijkheid voor eten en drinken op de camping zelf.

Muziek en geluid op de camping
Op de Hullabaloo camping is het belangrijk om rekening met elkaar te houden. Harde muziek en hard geluid is daarom niet toegestaan op de camping. We zeggen maar zo, beter een goede buur, dan een verre vriend!

Douches & toiletten
Na een dag dansen en zwieren op Hullabaloo Festival moet er natuurlijk even opgefrist worden. Op de camping zijn voldoende douches en toiletten beschikbaar.