OVER HuLLABAlOO

Join us on a trip… Een nieuw meerdaags festival in het Noorden van Nederland is geboren. Ontdek een wereld waar complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek. Waar al je zintuigen geprikkeld worden en een muzikale reis je in vervoering brengt. Met meer dan 50 nationale én internationale artiesten wordt het Stadspark Groningen op 30 & 31 augustus 2019 omgetoverd tot een muziekparadijs met 4 stages waar jij je kunt verliezen in het avontuur en eventjes kunt ontsnappen aan de realiteit. Dus pak al je spullen en strijk neer in Hullabaloo Village, de camping van Hullabaloo zodat je niets hoeft te missen. Ontdek nieuw talent, maar geniet ook van welbekende artiesten. Hullabaloo is een kleine stad die nooit slaapt: vol avontuur en verrassingen. Ontdek het zelf en eindig jouw zomer met een tweedaagse mini-vakantie in het prachtige Noorden van het land!

WAAR EN WANNEER IS HULLABALOO 2019?

Hullabaloo vindt plaats plaats op 30 & 31 augustus 2019 in Het Stadspark, in en rondom de Drafbaan (entree bij Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

Het festivalterrein is op de volgende momenten geopend:

Vrijdag 30 augustus van 17.00 uur tot 00.00 uur. 

Zaterdag 31 augustus van 12.00 uur tot 00.00 uur. 

WAAR EN WANNEER IS HULLABALOO VILLAGE 2019(DE CAMPING)?

Je kunt op vrijdag 30 augustus vanaf 09:00u arriveren en op zondag 1 september tot 12:00u blijven.

HOE OUD MOET JE ZIJN OM NAAR HULLABALOO TE GAAN?

Hullabaloo is een all-ages festival. Begeleiding van bezoekers onder de 14 jaar door een volwassene is verplicht.

TIJDSCHEMA/DAGINDELING?

Het blokkenschema inclusief dagindeling wordt op een later moment bekendgemaakt.

WAT IS DE MUNTPRIJS?

De muntprijs bedraagt dit jaar €3,00

CASH OF PINNEN?

Er is op Hullabaloo geen geldautomaat waar je contant geld kunt pinnen.
Munten en sigaretten kunnen wel met PIN worden afgerekend en ook op de markt kun je pinnen. Cash geld is dus eigenlijk niet nodig op Hullabaloo maar uiteraard kun je munten ook met contant geld afrekenen.

WERKEN OP HULLABALOO?

Wil je graag werken op Hullabaloo? Stuur een mail naar werken@4pmentertainment.nl.

PERSAANVRAAG INDIENEN?

Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan door een mail naar tim.boersma@bfcc.nl  te sturen waarin je aangeeft voor welk medium je werkt, het bereik en op welke manier aandacht aan Hullabaloo wordt geschonken (ook voorafgaand aan het festival).

HUISREGELS?

De volledige huisregels van het Hullabaloo Festival vind je hier!

TICKeTS

OFFICIËLE TICKETVERKOOP

Het officiële verkoopkanaal van tickets voor Hullabaloo 2019 is Paylogic.

Daarnaast zijn de volgende partijen officieel ticket partner:
Festicket in combinatie met hotel deals
Partybussen.nl in combinatie met bustickets
Ticketswap met SecureSwap

We adviseren je om GEEN tickets te kopen via zwarthandelaars. Via Google en Marktplaats zijn fraudeurs actief!!

Enkel wanneer je bij één van de officiële ticketpartners je tickets hebt gekocht, ben je verzekerd van een geldig ticket.

HEB JE EEN VRAAG OF PROBLEEM MET JE TICKETS?

Voor problemen of vragen over je tickets kun je contact opnemen met Paylogic via 0900 – PAYLOGIC (0900-72956442) of customerservice.paylogic.com

TICKETS PERSONALISEREN

Net als andere populaire evenementen heeft ook Hullabaloo last van zwarthandel/doorverkoop van kaarten. Daardoor betalen bezoekers, meestal onbewust, veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten alle tickets worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om je als bezoeker beter te informeren over de show. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs.

Hoe werkt het?
Kaarten personaliseren kan vanaf 21 mei 2019 en is mogelijk tot en met 28 augustus 2019 23:59. Als je tickets hebt gekocht ontvang je automatisch een mail van Paylogic om de tickets op naam te zetten.

HOEVEEL KOST EEN TICKET?

Friday ticket: € 34,50 

Saturday ticket: € 54,50

2 Day ticket: € 79,00

2 Day ticket + camping: € 104

Camping ticket: €25,00 

TOKENS

Je kunt tijdens Hullabaloo Festival tokens (munten) kopen. Deze kun je gewoon op het festivalterrein kopen, hier zijn verschillende verkooppunten voor. De munten kunnen zowel cash als met pin betaald worden.

GESPREID BETALEN?

Het is mogelijk om je ticket middels een automatische incasso in 2 termijnen te betalen.

De prijs van het eerste termijn is 50% van de totale orderwaarde inclusief servicekosten.
Prijs van het tweede termijn is 50% van de orderwaarde exclusief servicekosten.

Het eerste termijn betaal je direct, het tweede termijn betaal je 1 maand na de eerste betaling

TICKET DELEN MET MEER PERSONEN?

Tickets zijn persoonsgebonden en daardoor is het niet mogelijk om deze met meerdere personen te delen. Bij binnenkomst krijg je een polsbandje die alleen jij kunt gebruiken. Je kunt dus bijvoorbeeld niet zelf op vrijdag komen en op zaterdag en zondag iemand met hetzelfde polsbandje naar binnen laten gaan: ieder polsbandje geeft maar één persoon toegang tot het festival.

ZWARTHANDEL VEILIG?

We adviseren je om GEEN tickets te kopen via zwarthandelaars. Via Google en Marktplaats zijn fraudeurs actief!!

Koop je ticket alleen via onze site bij PAYLOGIC. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Onlineticketshop en andere partijen die je vind via Google lekker links liggen want je betaalt waarschijnlijk teveel voor een ticket en je weet niet zeker of je een geldig ticket koopt waarmee je toegang tot het festival hebt. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Alleen als je kaarten via Paylogic, Festicket, Partybussen.nl of Ticketswap hebt gekocht, ben je verzekerd van een geldig ticket. 

Heb je een kaart in de zwarthandel of via een ticketmarktplaats als Marktplaats gekocht? Helaas kunnen wij niet voor je controleren of de barcode geldig is en of je dus een geldig ticket hebt gekocht. Je komt er helaas pas bij de toegangscontrole, wanneer je ticket wordt gescand, achter of je een geldig ticket hebt gekocht.

Geldigheid van tickets is enkel gewaarborgd indien deze zijn aangeschaft via het officiële verkoopkanaal

TICKET ANNULEREN?

Kan je om wat voor reden (ziekte/verhindering) dan ook niet meer naar het festival?

Dan kan het ticket kan enkel worden geannuleerd als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten tijdens het kopen van je ticket! Neem hiervoor contact op met Paylogic via 0900 – PAYLOGIC (0900-72956442) of customerservice.paylogic.com

Heb je geen annuleringsverzekering?
Dan hebben we nog een ‘naamwijzigingsservice’ waarmee je reeds gepersonaliseerde tickets op een andere naam kunt zetten.

De kosten voor deze service zijn 5 euro per toegangskaart. Via deze link kun je de tickets opnieuw personaliseren voor 28 augustus 2019 23:59. Naam wijzigen kan dus tot 24 uur voor de show.

VErVOER

WAT IS HET ADRES?

Hullabaloo vindt plaats in Het Stadspark Drafbaan, Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

TREIN & BUS

Het dichtstbijzijnde treinstation is Groningen Centraal. Via onze ticketshop kun je met korting jouw NS-treinkaartje halen.
Check de websites van Arriva en de NS voor de reistijden.

PARTYBUS

Wil jij ook tijdens de rit naar Hullabaloo Festival alvast in de stemming komen? Kom dan gezellig met een van de bussen van Partybussen. Zie de ticketshop voor meer info.

FIETS

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

PARKEREN

Mocht je met de auto komen, kun je deze parkeren bij de Gasunie. De Gasunie is ongeveer 9 minuten lopen van de Drafbaan. Indien de parkeerplekken bij de Gasunie vol zijn, kan er tegen betaling worden geparkeerd bij Martini Plaza.

TAXI + KISS & RIDE

Voor kiss&ride kan je in- en uitstappen bij de Gasunie. Ter plaatse wordt dit kenbaar gemaakt met verwijzingsborden. Op de meest oostelijke rijstrook (busstrook) van de rijbaan o.z. van de Paterswoldseweg nabij de kruising met de Parkweg wordt een taxistandplaats ingericht. Hier kunnen taxi’s gedurende het evenement passagiers in en uit laten stappen.

CaMPiNG

OPENINGSTIJDEN VAN DE CAMPING?

Je kunt op vrijdag 30 augustus vanaf 09:00u aankomen en tot zondag 1 september 12:00u blijven.

HEEFT IEDEREEN EEN EIGEN PLEK?

Ja! Bij het inchecken op de camping krijg je jouw eigen plekje toegewezen.

WAT MAG IK WEL EN NIET MEENEMEN NAAR DE CAMPING?

Er mag veel op Hullabaloo, maar vanwege de veiligheid is niet alles toegestaan. Hier vind je een overzicht van wat wel en niet mee is toegestaan op het festivalterrein:

Dit is wel toegestaan op de camping:
blik, wegwerpbarbecues voor eenmalig gebruik, hamers voor tentharingen, bestek, zakmes, een bluetoothspeaker voor je telefoon, foto-/videoapparatuur zonder verwisselbare lens, vlaggen, vlaggenstokken, maximaal 8 liter vloeistoffen (niet in glas).

Dit is niet toegestaan op de camping:
glas, aggregaten, gasinstallaties of grote gasflessen (uitgezonderd gasflessen tot 250 gram), ghettoblasters of stereo-installaties, professionele foto-/videoapparatuur, fakkels, kolenbarbecues, hout, vuurwerk, lampolie, wapens, fietsen, laserpennen, lachgaspatronen.

Voor een volledige overzicht verwijzen we je naar de huisregels.

DOUCHES EN TOILETTEN?

De camping heeft een badhuis voorzien van warme douches, toiletten en was- en spoelbakken waar je tevens gratis drinkwater kunt tappen. De badhuizen zijn 24 uur per dag open, ook de douches. Maak daar gebruik van en geniet in de nachtelijke uren van een douche, je hoeft dan minder lang te wachten voordat er een douche beschikbaar is.

KOKEN MET GAS OP DE CAMPING?

Het meenemen van grote gasinstallaties of grote gasflessen is niet toegestaan. Wil je toch zelf de chef uithangen op de camping? Geen probleem: Je mag kleine campinggasflesjes met ventielcartouches of schroefcartouches (schroefverbinding tussen flesje en (kook)toestel) meenemen. Let wel op dat hiervoor een maximum geldt van 250 gram.

CAMPINGWINKEL?

Bij de campingwinkel kun je terecht voor kampeerspullen zoals tenten, slaapzakken en partytenten en diverse soorten hygiëne- en toiletartikelen. Let op: het kan voorkomen dat bepaalde items zoals tenten en luchtbedden uitverkocht raken.

ELEKTRICITEIT OP DE CAMPINGS?

Nee, er is geen elektriciteit op de campings. De vooropgezette tenten zijn wel voorzien van elektriciteit.

ETEN EN DRINKEN KOPEN OP DE CAMPING?

Natuurlijk kun je ook je eigen eten meenemen naar de camping. Per persoon mag je in totaal 8 liter drank meenemen naar de camping, dit geldt voor zowel alcohol als non-alcohol. Glas is niet toegestaan.

GLAMPING?

Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag meer luxe tijdens je verblijf? Boek een vooropgezette tent in de ticketshop! 

MOET IK GEBRUIK MAKEN VAN DE CAMPING?

Nee, hoewel het natuurlijk wel het gezelligst is als je op de camping blijft overnachten, kun je ook ergens anders slapen: met je 2 day ticket kun je 24 uur per dag gewoon het terrein op en af.

MAXIMALE AFMETINGEN TENT?

Er zijn geen maximale afmetingen voor een tent op de camping. We gaan er echter wel vanuit dat de tent in verhouding is met het aantal personen waarmee je in de tent slaapt. Zo is er ruimte voor iedereen.

FeSTIVALtERREIN

OPENINGSTIJDEN?

Het festivalterrein is op de volgende momenten geopend:

Vrijdag 30 augustus van 17.00 uur tot 00.00 uur. 

Zaterdag 31 augustus van 12.00 uur tot 00.00 uur. 

ZIJN ER LOCKERS?

Ja, er zijn lockers. Een normale locker kost € 7,50 en een grote € 9,50. Je kunt een locker online bestellen samen met je ticket, of je koopt er een op het festivalterrein, hier kun je alleen met PIN betalen.

TASSEN OP HET FESTIVALTERREIN?

Op het festivalterrein worden alleen tassen toegestaan die in originele en uitgevouwen staat maximaal 30 x 21 x 10 cm zijn. Op de campings zijn grotere tassen wel toegestaan.

MAG IK MIJN FOTOTOESTEL OF FILMCAMERA MEENEMEN?

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw Hullabaloo ervaring deelt op social media. Gebruik #HULLA2019 om ons te vinden op Facebook en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar tim.boersma@bfcc.nl voor een persaccreditatie.

MAG IK TUSSENDOOR HET TERREIN OP EN AF?

Als je in bezit bent van een 2-day ticket mag je het terrein op en af!

WAT MAG IK MEENEMEN OP HET FESTIVALTERREIN?

De volledige huisregels van het Hullabaloo Festival vind je hier!.

IS HET ROLSTOEL TOEGANGKELIJK?

Hullabaloo is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is geen miva-deck.

HuISREgELS

WAT MAG IK MEENEMEN OP HET FESTIVALTERREIN?

De volledige huisregels van het Hullabaloo Festival vind je hier!.

MEEr INFoRMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN?

Lees onze algemene voorwaarden hier

PRIVACY WAARBORGING?

Lees ons online privacy statement hier

CONTACT?

Heb je ondanks alle informatie toch nog een vraag? Stuur een mail naar info@hullabaloofestival.nl.

Je kan ons ook een berichtje sturen via Facebook of Instagram!