OVER HuLLABAlOO

HULLA = CANCELLED. 

Na de persconferentie van 2 augustus is het voor ons niet realistisch om Hullabaloo Festival op 28 augustus te organiseren.

Uiteraard zijn wij, net als jullie, enorm teleurgesteld. We hadden zo gehoopt om op zaterdag 28 augustus samen te kunnen zijn. We zijn er allemaal aan toe. Op dit moment is het een bittere pil maar we moeten positief blijven en uitkijken naar 2022! We beloven jullie terug te komen met de ultieme festivalbeleving van het Noorden. It’s gonna be a crazy ride. Voor nu: liefs, stay safe en tot ziens.

HULLA=CANCELLED

Uiteraard zijn wij, net als jullie, enorm teleurgesteld. We hadden zo gehoopt om op zaterdag 28 augustus samen te kunnen zijn. We zijn er allemaal aan toe. Op dit moment is het een bittere pil maar we moeten positief blijven en uitkijken naar 2022! We beloven jullie terug te komen met de ultieme festivalbeleving van het Noorden. It’s gonna be a crazy ride.

Voor nu: liefs, stay safe en tot ziens.

RESTITUTIES

Wat gebeurt er met mijn ticket?
Hieronder geven we duidelijkheid over je ticket.

LET OP: alle ticketkopers hebben hierover een mail ontvangen. 


Optie 1. Je verzekert jezelf nu al van de ultieme festival beleving in 2022 en behoud je ticket voor Hullabaloo Festival. Je ticket blijft automatisch geldig voor de eerst volgende editie. Je helpt hiermee onze industrie in leven te houden, zodat we nog de komende jaren samen met jullie kunnen dansen en vieren.Optie 2. Je wilt toch graag een restitutie van je ticket aanvragen. Dit is uiteraard mogelijk. 

  1. Vul via deze link jouw ordernummer en het mailadres waarop de bestelling is gedaan in. Klik op deze link. Waar vind ik mijn ordernummer? Je vindt het ordernummer in de bevestigingsmail van je ticketaankoop. Problemen met het ordernummer neem dan contact op met de helpdesk van Paylogic.
  2. Je ontvangt hierna een mail van Paylogic waarmee je toegang krijgt tot je bestelling. Klik op de link in de mail van Paylogic. Je wordt doorverwezen naar de requesttool.

  3. Vul jouw voorkeur voor het annuleren van de ticket(s) in in de requesttool. Jouw ticket wordt nu geannuleerd en is hiermee niet meer geldig.

  4. Na het indienen ontvang je een bevestigingsmail en wordt jouw verzoek verwerkt. De uitbetaling vindt vóór 1 oktober 2021 plaats. 
WAAR EN WANNEER IS HULLABALOO 2021?

HULLABALOO 2021 = CANCELLED


Hullabaloo Festival vindt plaats op zaterdag 28 augustus 2021 in Het Stadspark, op de Drafbaan (entree bij Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

Het festival is van 12.00 uur tot 00.00 uur. 

HOE OUD MOET JE ZIJN OM NAAR HULLABALOO TE GAAN?

Hullabaloo is een all-ages festival. Begeleiding van bezoekers onder de 14 jaar door een volwassene is verplicht. Voor kids tot 14 jaar geldt gratis toegang. Let op: bij de ingang dient de volwassene de minderjarige te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.

TIJDSCHEMA/DAGINDELING?

De timetable van Hullabaloo wordt op een later moment bekendgemaakt. Houd onze socials goed in de gaten. 

MUNTEN

Je betaalt tijdens Hullabaloo Festival met munten (tokens).

Aangeschafte munten kunnen niet geretourneerd worden.

CASH OF PINNEN?

Er is op Hullabaloo geen geldautomaat waar je contant geld kunt pinnen.


Munten kunnen wel met PIN worden afgerekend en ook op de markt kun je pinnen. Cash geld is dus eigenlijk niet nodig op Hullabaloo maar uiteraard kun je munten ook met contant geld afrekenen.

WERKEN OP HULLABALOO?

Wil je graag werken op Hullabaloo? Stuur een mail naar werken@4pmentertainment.nl.

PERSAANVRAAG INDIENEN?

Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan door een mail naar alyssa@royalpromotions.nl te sturen waarin je aangeeft voor welk medium je werkt, het bereik en op welke manier aandacht aan Hullabaloo wordt geschonken (ook voorafgaand aan het festival).

HUISREGELS?

De volledige huisregels van het Hullabaloo Festival vind je hier!

CORONA

Hullabaloo Festival volgt de in augustus geldende regels van het RIVM. 

Waarschijnlijk zal in augustus de regel 'toegang met een coronatoegangsbewijs (een zelftest valt hier niet onder) of vaccinatiepaspoort gelden'. Hullabaloo houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zal via de verschillende communicatiekanalenupdates geven. 

Kinderen tot en met 12 jaar mogen zonder testbewijs naar binnen. 

Kun je in augustus nog niet je vaccinatiebewijs inladen in de CoronaCheck-app, dien je alsnog een negatief testbewijs te tonen. Op dat moment raden we iedereen die volledig gevaccineerd is aan om alsnog een testafspraak te plannen. 

TICKeTS

OFFICIËLE TICKETVERKOOP

Het officiële verkoopkanaal van tickets voor Hullabaloo 2021 is Paylogic.

Daarnaast is de volgende partij officieel ticket partner:
Ticketswap met SecureSwap

We adviseren je om GEEN tickets te kopen via zwarthandelaars. Via Google en Marktplaats zijn fraudeurs actief. Wees hier bewust van.

Enkel wanneer je bij één van de officiële ticketpartners je tickets hebt gekocht, ben je verzekerd van een geldig ticket voor Hullabaloo 2021.

HEB JE EEN VRAAG OF PROBLEEM MET JE TICKETS?

Voor problemen of vragen over je tickets kun je hier contact opnemen met Paylogic. 

TICKETS PERSONALISEREN

Net als andere populaire evenementen heeft ook Hullabaloo last van zwarthandel/doorverkoop van kaarten. Daardoor betalen bezoekers, meestal onbewust, veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. 

Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten alle tickets worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om je als bezoeker beter te informeren over de show. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs.

Hoe werkt het?

Na het bestellen van de tickets ontvangt de hoofdkoper een mail om de persoonsgegevens van elke individuele bezoeker aan te vullen en de bestelling af te ronden. Zorg er dus voor dat je jouw tickets personaliseert voor aanvang van Hullabaloo. Na het afronden van de personalisatie ontvangt de hoofdkoper de tickets per mail.

Link of mail kwijt? Neem contact op via hier

NAAM OP TICKET WIJZIGEN

Je kan onverhoopt toch niet naar Hullabaloo Festival 2021. Paylogic biedt de dienst Ticket Transfer aan. Alle tickets zijn persoonsgebonden! 

Ticket Transfer vind  je hier. 

Let op: aan het overzetten van ticket zijn kosten (€2,50) verbonden. 

HOEVEEL KOST EEN TICKET?

Ticketprijzen Hullabaloo 2021 

Hurly-Burly Ticket (pre-registratie): €49,50 

Hulla-Fun Ticket: €54,50

Baloo-Buddies Groepsticket (5 personen): €52,- p.p.


Voor kideren tot 14 jaar geldt gratis toegang. Let op: bij de ingang dient de volwassene de minderjarige te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.

TOKENS

Je kunt tijdens Hullabaloo Festival munten (tokens) kopen. Deze kun je gewoon op het festivalterrein kopen, hier zijn verschillende verkooppunten voor. De munten kunnen zowel cash als met pin betaald worden.

GESPREID BETALEN?

Het is mogelijk om je ticket middels een automatische incasso in 3 termijnen te betalen.

Het eerste termijn betaal je direct, het tweede termijn betaal je 1 maand na de eerste betaling en het resterende bedrag een maand daarna. 

TICKET DELEN MET MEER PERSONEN?

Een ticket is persoonsgebonden en daardoor is het niet mogelijk om deze met meerdere personen te delen. Bij binnenkomst krijg je een polsbandje die alleen jij kunt gebruiken. Ieder polsbandje geeft maar één persoon toegang tot het festival.

ZWARTHANDEL VEILIG?

We adviseren je om GEEN tickets te kopen via zwarthandelaars. Via Google en Marktplaats zijn fraudeurs actief!

Koop je ticket alleen via onze ticketpartner Paylogic. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Onlineticketshop en andere partijen die je vindt via Google lekker links liggen want je betaalt waarschijnlijk teveel voor een ticket en je weet niet zeker of je een geldig ticket koopt waarmee je toegang tot het festival hebt. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Alleen als je kaarten via Paylogic of Ticketswap hebt gekocht, ben je verzekerd van een geldig ticket voor Hullabaloo 2021. 

Heb je een kaart in de zwarthandel of via een ticketmarktplaats als Marktplaats gekocht? Helaas kunnen wij niet voor je controleren of de barcode geldig is en of je dus een geldig ticket hebt gekocht. Je komt er helaas pas bij de toegangscontrole, wanneer je ticket wordt gescand, achter of je een geldig ticket hebt gekocht.

Geldigheid van tickets is enkel gewaarborgd indien deze zijn aangeschaft via het officiële verkoopkanaal.

TICKET ANNULEREN?

Kan je om wat voor reden (ziekte/verhindering) dan ook niet meer naar het festival?

Dan kan het ticket kan enkel worden geannuleerd als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten tijdens het kopen van je ticket! Neem hiervoor contact op met Paylogic via deze link.

Heb je geen annuleringsverzekering?
Dan hebben we nog een ‘naamwijzigingsservice’ waarmee je reeds gepersonaliseerde tickets op een andere naam kunt zetten.

De kosten voor deze service zijn 5 euro per toegangskaart. Via deze link kun je de tickets opnieuw personaliseren voor 27 augustus 2021 23:59. Naam wijzigen kan dus tot 24 uur voor de show.

VErVOER

WAT IS HET ADRES?

Hullabaloo vindt plaats in Het Stadspark Drafbaan, Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

TREIN & BUS

Het dichtstbijzijnde treinstation is Groningen Centraal. Check de websites van Arriva en de NS voor de reistijden.

FIETS

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

TAXI + KISS & RIDE

Voor kiss&ride kan je in- en uitstappen bij de Gasunie. Ter plaatse wordt dit kenbaar gemaakt met verwijzingsborden. Op de meest oostelijke rijstrook (busstrook) van de rijbaan o.z. van de Paterswoldseweg nabij de kruising met de Parkweg wordt een taxistandplaats ingericht. Hier kunnen taxi’s gedurende het evenement passagiers in en uit laten stappen.

AUTO

Je kunt met de auto navigeren naar Het Stadspark, Drafbaan, Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen. Zodra je het evenement nadert zal er d.m.v. verkeersborden worden aangegeven hoe je moet rijden om het evenement te bereiken.

Let op voor eventuele wegwerkzaamheden Plan je reis vooraf.

PARKEREN

Er zijn diverse mogelijkheden voor het parkeren van je auto.

  • Parkeren Gasunie, dit is gratis voor bezoekers. Let op: hier is beperkte beschikbaarheid. 
  • Martini Plaza (2,10 per uur).
  • P+R Hoogkerk en vanuit daar met de bus naar de verzetsstrijderslaan.

FeSTIVALtERREIN

OPENINGSTIJDEN?

Het festivalterrein is van 12.00 uur tot 00.00 uur geopend.

ZIJN ER LOCKERS?

Ja, er zijn lockers. Een normale locker kost €8 exclusief servicefee en een grote €10 exclusief servicefee. Je kunt een locker online bestellen samen met je ticket, of je koopt er een op het festivalterrein, hier kun je alleen met PIN betalen.

TASSEN OP HET FESTIVALTERREIN?

Op het festivalterrein worden alleen tassen toegestaan die in originele en uitgevouwen staat maximaal 30 x 21 x 10 cm zijn. 

MAG IK MIJN FOTOTOESTEL OF FILMCAMERA MEENEMEN?

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw Hullabaloo ervaring deelt op social media. Gebruik #HULLA2021 om ons te vinden op Facebook en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar alyssa@royalpromotions.nl voor een persaccreditatie.

MAG IK TUSSENDOOR HET TERREIN OP EN AF?

Hullabaloo Festival voert een binnen = binnen policy.

WAT MAG IK MEENEMEN OP HET FESTIVALTERREIN?

De volledige huisregels van het Hullabaloo Festival vind je hier!.

IS HET ROLSTOEL TOEGANGKELIJK?

Hullabaloo is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is geen miva-deck.

HuISREgELS

WAT MAG IK MEENEMEN OP HET FESTIVALTERREIN?

De volledige huisregels van het Hullabaloo Festival vind je hier!.

MEEr INFoRMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN?

Lees onze algemene voorwaarden hier

PRIVACY WAARBORGING?

Lees ons online privacy statement hier

CONTACT?

Heb je een vraag over je ticket? Zie het kopje bovenaan de pagina. 


Heb je een vraag over corona en het testbeleid? Zie het kopje bovenaan de pagina. 


Heb je ondanks alle informatie toch nog een vraag? Stuur een mail naar info@hullabaloofestival.nl.

Je kan ons ook een berichtje sturen via Facebook of Instagram!